• Startsida
  • Home

Varför lägga ett nytt stengolv?
Vi gör ditt gamla stengolv som nytt!

 

Undrar du hur bra det kan bli?

Klicka på frågetecknet så får du svar.

UTBILDNINGSDAX IGEN!

Passa på och lär dig mer om vård av stengolv och andra stenytor på vår populära Stengolvvårdsutbildning. Kursen kommer denna gång att hållas onsdagen 21/2 2018.

Kursen hålls i vår konferenslokal på Flöjelbergsgatan 8 B i Mölndal, (Våning 2).

Kursen hålls från 08.00-15.00 Vi bjuder på kaffe och fralla till frukost samt lunch och kaffe.

Kursen innefattar följande Stenkunskap Stenvård Kemikaliekunskap Praktik

Boka gärna in dig så snart du kan för platserna försvinner snabbt.

Kontakta Sami på 070-877 64 94 eller Klicka här för att mejla Sami för att boka eller för att få prisinformation.

Varmt välkomna!

 

-Golvrenovering, det vi gör bäst!

 

Vi tackar PEAB Sverige samt Golvimporten Entreprenad för förtroendet att slipa och kristallisera Nordens största marmorslipnings objekt Mall Of Scandinavia. Klicka här för att läsa mer
.

 

 

Klicka på broschyren nedan för att lära dig mer om dina stengolv och stentrappor och hur du kan vårda dem på rätt sätt.

 

Ajour Trading Sweden AB jobbar med renovering av naturstensytor, såsom marmor-, kalksten-, sandsten-, granit- och terrazzogolv samt trapphus och betong. Vi rengör, lagar och slipar så att ytorna återfår sitt ursprungliga vackra utseende. 


Vi hjälper dig med rätt entrélösning så att smuts och väta stoppas i entrén. Skrap- och torkmattor är viktiga om man vill behålla det nyrenoverade golvets utseende. 

Våra viktigaste arbetsområden är avverkning, rengöring, lagning, slipning, impregnering och kristallisering. 

Vi producerar också en serie produkter under namnet Perform Floor-Recond System som säljs via återförsäljare över hela landet. Dessa produkter är utvecklade speciellt för vård av naturstensgolv och trapphus.

 

Vi har även specialprodukter för lagning och ytvård. Ajour Trading Sweden AB är även återförsäljare av städmaskiner, specialmaskiner för golvarbeten, slipdiamanter och städrondeller.

Vi är specialiserade på golvytor och trapphus i natursten, terrazzo, betong och klinker. Vi lägger nytt, vi renoverar och vi underhåller. Vår maskinpark är nu ännu större och mer varierad så att inget jobb är för litet eller för stort. Göteborgskontoret kommer att bli förstärkt med personal vilket gör att vi kan ta större och fler jobb samtidigt. Nytt är nu att vi kommer att kunna utföra golvrivningsjobb och våtrum. Löpande underhåll på hotell och offentliga lokaler med naturstensgolv eller annan typ av hårt golv är också en specialitet som vi kan erbjuda.

Klicka på logos för att följa oss på sociala medier!

Instagram©2017 Huvudkontor - Ajour Trading Sweden AB - Flöjelbergsgatan 8B - 431 37  MÖLNDAL - Telefon:  031-87 05 40  - info@ajourtrading.com